Треньорът на Черно море Илиан Илиев не бе никак доволен след поредното равенство на тима му в efbet Лига. Той заяви, че негативните резултати тежат на "моряците", а също, че пречат и на целта за сезона - влизане в първата шестица.

"Криза игрова не мисля, че има, но като резултати - да. За пореден път не успяхме да победим. Тежи ни. Целта ни да влезем в първата шестица не се променя, но ще става все по-трудна за изпълнение с тези равни резултати", започна Илиев.

"По-добре да загубим някой мач, но да играем по-смело. Не казвам, че проспахме първото полувреме, но действахме доста бавно. През втората част ситуацията се промени, но не успяхме да реализираме. Факт е, че отново не успяхме да победим, което не е никак добре", продължи треньорът на варненци.

"Нямаме оправдания за всички равенства. Виновни сме, тъй като трябва малко повече характер да се покаже. Като погледнем чертата, имаме само една загуба, но пет равенства. Това, че не сме загубили, не ни топли. Единственото позитивно нещо в личен план е, че Илиан вкара. Радвам се за него, но виждате, че не изпълняваме нашите цели", каза още Илиан Илиев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020