Избраният от феновете на "Левски" Димитър Иванков за вратар номер едно за първите 50 години на "сините" в европейските клубни турнири се забавлява много по трибуните в срещата с Юргорден (2:2).

"Нашата публика винаги е уважавала и тачела играчите, които са се раздавали на 100 процента. Аз съм показвал това, макар да не съм бил безгрешен. Факт е, че съм толкова обичан и уважаван и това ме изпълва с гордост. Все пак "Левски" е най-големият клуб в България и аз съм щастлив, че съм бил една малка част от този клуб. Много са мачовете, които не искам да забравя. Не бих желал да ги деля. Естествено, че "Левски" е имал добри, велики двубои в Европа, имали сме и такива, в които сме падали от доста непретенциозни противници. Може би точно затова милиони хора обичат "Левски", защото негативни резултати има доста в цялата история, но също и доста позитивни", коментира Иванков.

"Чест и гордост е да играеш в такъв клуб. За мен специално, макар да не ангажирам никого с мнението си, е немислимо "Левски" да няма цел. "Левски" е клуб с велика история и велики фенове. Пред отбора винаги има една-единствена цел, поне аз така съм възпитан – шампионска титла и за десерт Купата на България. Това винаги е било целта пред "Левски", независимо в какво състояние е отборът. "Левски" е име и марка в България“, добави Иванков при днешното честване на 50-ата годишнина от дебюта на "Левски" в евротурнирите.