Със сълзи на очи изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев коментира победата над Лудогорец с 1:0. Голът в 90-ата минута на Станислав Ангелов изведе “сините” начело в “А” група, а титлата е на победа от витрината на “Георги Аспарухов”.

“Да не забравя да кажа – 27 е добро число. Обещах на един човек с това да започна...”, заяви Тонев.

“Още от първата минута бях в добро настроение заради тази публика. Нямам какво да кажа за феновете – уникални, невероятни. Ако не бяхме победили не знам.. Това което създадоха е нещо невероятно, без тях нямаше да стигнем до 3:3 с Берое, нито да вземем титлата. Ние сме на една крачка от Титлата. Трябва да излезем срещу Славия и да спечелим мача.”, продължи директорът на “Левски”.

“Не искам да коментирам съдията. Бихме Лудогорец и сме първи, нищо друго не ме интересува. Това е хубав момент, 4 години “Левски” не е имал такова преживяване”, каза още Тонев.

“Моля ви, не искам да коментирам Петричев. Това е случайно попаднал във футбола човек. За тази титла принос имат всички, които са в “Левски”. Илиан Илиев също. Той даде много на този отбор и ще го поканя на празненствата. Ще има премии, но няма да празнуваме тази вечер. Мисля си, че ще имаме още много победи срещу Лудогорец. От мен да го знаете!”, продължи Тонев.

“Аз ви казах, че от 16-годишен съм мъж и не се срамувам да плача когато съм щастлив или ядосан, но когато съм ядосан е по-добре да няма хора около мен. “Левски” е голямо име, голям отбор, голям клуб. Това се дължи на всички, които са били преди мен. Наско Сираков е един от хората, които са поставили основата на това, което се случи тази вечер. Това е един от най-емоционалните ми моменти във футбола, откакто съм ръководител”, сподели Тонев.

“Не ми говорете за провокации,че ще започна да говоря махленски неща.. Чест прави на Лудогорец за това, което правят... Трябва да има 12 отбора в “А” група, като “Левски”, Лудогорец, “Ботев” (Пловдив), ЦСКА, Литекс. Тогава ще видите колко такива мачове ще има в България. Уважавам всички, които правят нещо за футбола”, завърши Тонев и допълни, че му е тъжно за Локомотив (София), който е пред изпадане в “Б” група.