Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Талантливите близнаци от “Левски” Радослав и Борислав Цоневи са в Полша, където си търсят късмета.  Мълвата пращаше двамата в Арсенал, но те се появиха в контролна среща с екипа на втородивизионния клуб Погон (Шчечин).

Братята Цоневи, заедно с бившия футболист на ЦСКА Румен Трифонов, започнаха като титуляри за отбора от Полша в контрола с Краковия, завършила 0:0. Борислав бе на терена пълни 90 минути, докато Радослав бе заменен в 64-ата минута. Трифонов също изкара цял мач за тима от Шчечин.

"Радослав е млад, много гъвкав и талантлив играч", заяви вицепрезидентът на Погон и допълни, че в следващите няколко дни ще стане ясно дали двамата ще останат в отбора.

Радослав и Борислав Цоневи могат да преминат в тима без поляците да плащат нищо на "Левски" поради статута си, който им позволява между сезоните да преминат, където пожелаят. Едва, когато достигнат професионална възраст, техните клубове, които са участвали в обучението им, ще получат своите компенсации.

В последните няколко дни се появи информация, че Емил Велев е в основата на бягството на близнаците Цоневи от "Левски". Треньорът на Локомотив (Пловдив), който имаше престой на "Герена", познава отлично младите момчета и според "сините" шефове им мъти главите с обещания за трансфер в чужбина.