Селекционерът на националния отбор на Англия Фабио Капело се ядоса на въпрос на журналист къде футболистите му са се изморили повече - на вчерашната тренировка или на мача с България. Англия победи с 3:0 родните национали в европейска квалификация на стадион “Васил Левски”.

“Имам респект от съперника. Уважавам футболистите на България и не ми хареса вашата шега в този момент. Резултатът е добър. Доволен съм от представянето на Рууни и от това на отбора. България създаде много положения в мачовете си срещу Черна гора и Швейцария, но днес създаде само едно. Рууни е контузен, но трябва да се изчака 24 часа, за да се разбере какво е неговото състояние. Не знам какво точно се случи. Контузията му е на палеца, може би го е навехнал”, заяви Капело.

“Създадохме много положения. Предстои ни мач с Уелс, който трябва да спечелим задължително. Надявам се, че ще създадем достатъчно положения и ще вкараме голове, които ще ни гарантират победата. Франк Лампард не игра, защото имаме четирима халфове, а той изигра много мачове в Премиършип. Смятам, че това бе моментът да му дам почивка”, каза още Дон Фабио.

„Победата на Уелс над Черна гора е добър резултат за нас. Нашата цел днес бе да спечелим, за да може да се класираме за европейското”, завърши италианецът./БЛИЦ