Един от най-добрите футболисти на ЦСКА Павел Головодов не тренира с отбора в Анталия. Той остана на индивидуална подготовка заради лични проблеми. Животът понякога е гаден и стоварва цялата злина на едно място. Павел и сега го изпитва на гърба си. Личните му проблеми се оказаха ужасни. Баща му Георги Головодов е диагностициран с рак на първи шиен прешлен и се нуждае от спешно лечение. Кошмарът за играча на ЦСКА и брат му Даниел е, че преди около година и половина внезапно почина майка им, която загуби битката с коварната болест.

Младежка организация “Проектът” организира благотворителен концерт на 22 януари (петък) от 18 часа в Дом на културата в Гоце Делчев, откъдето е родом футболистът и фамилията му. Целта на концерта е събиране на средства за лечението на Георги Головодов. Каузата по набирането на средствата сплоти местните за пореден път, след като през последните месеци след подобни инициативи бяха набрани средства за операциите на Димитър Донев и малката Иванинка, която ще проходи нормално благодарение на дарителите с големи сърца, пише сайтът goceto.com. Вече са постъпили значителни дарения, а 600 местната зала за концерта в петък е почти разпродадена.

Сред първите откликнали на каузата бяха от Комисията по социално дело и здравеопазване към Oбщински съвет Гоце Делчев и Mладежко обединение на БСП, както и много бизнесмени и граждани. В петъчния концерт ще вземат участие местни таланти, съпричастни към каузата.

Билети можете да закупите от касата в Дом на културата в деня на събитието.

Във "Фейсбук" също има страница, на която може да откриете повече информация - ТУК.

Агенция БЛИЦ изказва най-искрена подкрепа на Павел Головодов, брат му и баща им. Целта ни с публикуването на материала е да информираме колкото се може повече добри хора. Вярваме, че са останали такива и ще помогнат в трудната ситуация.