Головата машина на Втора лига Андон Гущеров е обект на интерес от страна на Левски. Треньорът Петър Хубчев и асистентите му са хвърлили око на нападателя на ЦСКА 1948, пише „Меридиан Мач“.

Голаджията, известен като Неймар от Симитли, има 17 гола от началото на сезона във Втора лига, а Хубчев дори го гледа на живо при едно от домакинствата на тима. Треньорът на „сините“ не крие, че има нужда от попълнения във всички линии, а освен това от началото на годината от „Герена“ обявиха, че приоритет е привличането на български футболисти.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Не е ясно обаче дали от ЦСКА 1948 ще искат да се разделят с лека ръка с Гущеров, който е в основата на почти всички победи на отбора до момента. Той беше награден с нов договор, в който “червените” са включили и доста сериозна откупна цена.

Причината е, че още няколко тима от елита афишираха интерес към петричанина. Ботев (Пловдив) дори отправи запитване за него. Отборът от Втора лига обаче поиска много пари за Андон. Юношата на Беласица е желан също така и от Черно море.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020