Видни тартори от агитката на Лацио ще присъстват на юбилейния мач на "Левски" срещу Юргорден на 10 октомври. Това съобщиха от Националния клуб на привържениците на "сините". Както е известно, хулиганите от италианския клуб са сред най-близките до фенклуба на "Левски".

Съобщението от nkp.bg:

„Левскари, нашите братя от Лацио потвърдиха, че ще пътуват до София, за да присъстват на демонстративния мач на любимия "Левски" срещу Юргорден на 10 октомври по случай 50-годишния юбилей от първото ни участие в европейските клубни турнири. Лидерите на "Curva Nord" пазят изключителни спомени от Вековния ни юбилей миналата година, когато заедно посрещнахме в полунощ стогодишнината от създаването на Отбора на Народа. Затова и те държат да са част и от тазгодишния ни празник, организиран отново с огромните усилия на нашите привърженици.

Нека всички заедно се забавляваме на 10 октомври в 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", както само ние можем да го направим. Левскари, побързайте да си закупите билети за мача с Юргорден или станете част от "Клуб 50" и вземете специално подготвения подаръчен пакет, който ще можете да получите идната седмица. Хайде всички да дерем гърла, да развеем сини знамена, таз` трибуна нека се тресе, да треперят наш`те врагове!".