Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели, че треньорът Бруно Акрапович и новият спортен директор Георги Иванов – Гонзо, вече са сформирали много добър екип. Босът на „смърфовете” добави, че бюджетът на клуба се е увеличил с 1 милион лева за този сезон след участието в Лига Европа.

"Сега Гонзо вече се е заел, при него няма ляво и дясно - всичко е директно. Вече се почувства присъствието на Георги Иванов. Вече Бруно има с кого да комуникира, и то нормално, парира някои удари. И другата му дейност е ДЮШ, да направим пирамидата, от школата до мъжкия отбор. Вие не знаете ли, че Локомотив е най-интригантският клуб? Сега откакто Иванов е там, нещата са променени, имаше атаки и по Чавдар. Той е много добър човек, много мек и не иска да влиза в конфронтации, докато Гонзо е прям и точен, не дава на никого да прави неправилни неща в клуба“, заяви Крушарски в интервю за „Диема спорт“.

„Тандемът Акрапович – Иванов вече се вижда. Те се допълват взаимно. Вчера за първи път бях в клуба и видях отношението какво е, на единия към другия, както и на целия наличен състав на стадиона, разликата е огромна. Спекулациите за Акрапович, които се появяват, че днес ще подпише, утре ще подпише, ние сме се разбрали преди два месеца. Даже вчера се пошегувах, да пусна партенка, че няма да подпише договора, да видя каква ще е реакцията. След като сме се разбрали, няма за какво да си говорим. Подписването е формално. Една година преди това имаше плюене, викане, крещене, докато се стигне до днес, за да се разбере, че трябва търпение. Бруно Акрапович никога не е бил пред уволнение“.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Имам любими играчи, да. Всички ги знаят, но те са най-пострадалите от целия отбор – Бирсент Карагерен и  Парвиз Умарбаев. Тимът си има своето положително, което научи от Лига Европа. Нито едно от тези момчета, от младите говоря, не беше играло в евротурнирите.  80-те години си спомням участието на ЦСКА, тогава отборът победи Нотингам, Аякс, Ливърпул. Всеки следващ мач вдига нивото на отбора, успокояват се, виждате как играе сега Локомотив. Отборът играе сега 90 минути без умора. В началните години, когато бях лаик, казах, че аз трябва да печеля. Аз тази година съм добре, помогнах си и това се отрази на действията на отбора, защото бюджетът малко се увеличава. Това са добри приходи. И 5 лева да вземем, те ни вършат работа. Бюджетът скочи горе-долу с 1 милион лева. Това пак не е достатъчно. Моята кошница това ми позволява“, продължи босът.

„Футболистите са особен чешит хора, те мислят само за себе си. Стивън Езе, жив и здрав, да печели и да стане милиардер, той ще си остане Стивън Езе. Неговата глава я пълни мениджърът. Мениджърите са пиявици, които само смучат, без да дават. Проблемът на тези момчета е да се поогледат, да се ослушат и ако не идва влакът, да преминават. Ако аз не го наложа, мениджърът с какво ще му помогне? Сега има още трима като Стивън Езе, даже по-добри. Човек, когато си мисли, че е незаменим, това е най-лошото. Човек се учи, докато е жив”, завърши Крушарски.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020