"Левски" проведе възстановителна тренировка след вчерашната победа с 1:0 над "Ботев" (Пловдив) на "Герена". "Сините" излязоха за своето занимание в 10:30 часа, като от сесията отсъстваха Атанас Курдов и Боян Йоргачевич. Първият бе освободен от лекарския щаб след тежкия сблъсък глава в глава с Даниел Златков. Прегледите в "Пирогов" снощи са установили, че Курдов е получил комоцио.

Днес нападателят на "сините" е пуснат в почивка, като се очаква да бъде на разположение на Стойчо Стоев за гостуването на Литекс - в неделя от 20:00 часа.

Курдов опита да продължи участие в мача снощи след сблъсъка със Златков, но се наложи да бъде заменен принудително заради болки в главата. Защитникът на "Ботев" е стиснал зъби и е доиграл срещата с пукната глава. При "канарчетата" са оптимисти, че Златков ще бъде готов за мача с Монтана, който е в неделя от 16:00 часа на Коматево. 

Вратарят на "Левски" Йоргачевич получи ден почивка от треньорския щаб.

Основната група, взела участие в мача, направи няколко обиколки на помощния терен на "Герена", след което се прибра за процедури в тунела, докато резервите останаха за различни упражнения и игра в квадрат. Утре "сините" ще почиват, а следващата тренировка е в четвъртък от 10:30 часа.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016