Билети с цени от 10 и 25 лева пуска Лудогорец за първия си мач пред собствена публика в евротурнирите. С нов треньор и класни нови попълнения шампионите ще се изправят срещу първенеца на Молдова - Милсами. Двубоят от втория квалификационен кръг на Шампионска лига е на 14 юли (вторник), от 20:45 часа на "Лудогорец Арена".

Билетите ще бъдат пуснати в продажба утре (7 юли), на клубната база.

Цените са както следва:
Централна трибуна – 25 лв.
Сектор „А“ – 10 лв.
Сектор „А1“ (стар сектор Б)  – 10 лв
Сектор „В“  –  10 лв.
Трибуна „Моци“ /настоящ сектор Б/ – 10 лв.

За улеснение на феновете в събота и неделя билети ще се продават и на стадион "Лудогорец Арена". Двете каси на Сектор "В" ще работят от 10:00 до 17:00 часа, като на едната ще се продават билети само за мача на Черно море срещу Динамо (Минск).

Още от съобщението в сайта на Лудогорец:

Уважаеми фенове,

Възползвайте се от предварителната продажба на билети. Така ще се улесни пропускателният режим на стадиона и ще се избегне струпване по входовете непосредствено преди началото на срещата.
Да бъдем заедно на стадиона!

След кратка пауза за почивка на играчите и подготовка на отбора, ПФК Лудогорец се завръща пред собствена публика. Тимът е зареден с амбиция да достави нови емоции на своите привърженици в евротурнирите и българския шампионат. С нов треньор и класни нови попълнения шампионите ще се изправят срещу първенеца на Молдова - Милсами Орхей. Коравият съперник е първото препятствие, което Лудогорец трябва да преодолее, за да повтори европриказката от миналия сезон. И тази година "орлите" от Лудогорието разчитат на вярната си публика, с помощта на която бяха постигнати много исторически победи. Във вторник (14 юли) от 20:45 часа започва първият мач за сезона. Подкрепете Бруно Рибейро и момчетата му, за да започнем успешно новата кампания.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015