Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович отказа да направи коментар на играта на защитника на червените Николай Бодуров в евроквалификацията с Англия на “Уембли”, загубена с 0:4. Бившият капитан на ЦСКА, който е в немилост на “Българска армия” направи дузпа и получи жълт картон, преди да бъде заменен в 65-ата минута.

“Не искам да говоря. Не работя в националния отбор, нямам право да коментирам, а и не искам. Мога да дам коментар само за моя отбор - за тренировките, за мачовете, но не и за селекцията ви”, каза Петрович пред „Тема Спорт“.

Сръбският специалист взе отношение по другия отстранен от състава на „червените“ Рубен Пинто и анализира победата над Поморие с 1:0 в контролна среща, играна в Стралджа.

„Пинто игра около 75 минути и се справи доста добре. Личи си, че му липсва физическа подготовка и практика, но като се върне във форма, ще е по-полезен. Доволен съм от него. Все пак не можем да правим заключения от контрола с отбор от Втора лига. Съперникът игра добър футбол. Проверката беше полезна, но не можем да правим генерални оценки“, допълни 72-годишният сърбин.

„Най-хубаво ми стана, че зарадвахме феновете. Впечатлен съм колко много привърженици имаше. Стоплиха ни сърцата, а и ние ги зарадвахме. Запознах се с доста хора. Много приятни моменти имахме“, призна Петрович.

„Работихме здраво през изминалата седмица. Имахме по две тренировки на ден и футболистите бяха уморени. Показаното обаче е знак за добрата ни работа. Дадох шанс на тези играчи, които в последно време имат по-малко минути. Желанието ми беше да видя и някои от нашите юноши, които играха добре. Няма да казвам имена, но съм доволен от младоците, а и като цяло от отбора. Малките имат талант и потенциал да са в състава“, обяви треньорът на ЦСКА.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020