Един от главните акционери в ЦСКА Ивайло Манджуков заяви, че от клуба вчера са направили плащания на задължения по лиценза в размер на половини милион лева. Днес бизнесменът бе на „Българска армия” и говори пред медиите.

"Не съм посещавал съблекалнята и не съм разговарял с футболистите и треньорското ръководство.

Само във вчерашния ден сме платили около половин милион лева по лиценза. В това число влиза и дългът към Чавдар (Етрополе), изпълнихме това, за което се бяхме разбрали с г-н Димитров. И на този фон съм шокиран, защото поетият ангажимент от клуба чрез мен категорично е изпълнен. Плащането е направено около 15 часа, документът е при Милко Георгиев. Не мога да разбера защо се вдига този шум, имам 5-6 опита да се свържа с г-н Димитров, той се сърди, но няма за какво и поведението му е меко казано недостойно.

Не искам да цитирам разговора, който проведохме с г-н Димитров. Потвърждавам, че се бяхме уговорили за 100 000 лева и ние спазихме това, за което се бяхме разбрали. Изпълнителният директор може да ви каже към кой още има да плащаме, мога да ви подведа и предпочитам да не коментирам.

За първи и последен път си общувам с когото и да било чрез медиите, считам го за много нисък акт на лично възпитание. Едно такова поведение би могло да откаже господата инвеститори Манджуков и Инджов. Още не са влезли в клуба и започват атаки. Кому е нужно?”, каза Манджуков по адрес на Емил Димитров и дълга към Чавдар за Ивайло Чочев.

Той коментира и декларацията на бившия треньор на ЦСКА Стойчо Младенов.
„Позицията на Стойчо Младенов не я приемам, даже това е меко казано. Във вторник ще има пресконференция, на която ще говорим. Не приемам нищо от казаното от Младенов по адрес на Петър Манджуков. Считам го за неправилно и неаргументирано поведение. Аз и баща ми уважаваме Стойчо Младенов като име и футболист”.

„Четох декларацията на Петьо Костадинов и ми се ще да вярвам, че е плод на емоция. Той се е доказал във времето като интелигентен човек”, завърши Манджуков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015