Най-силният играч на Лудогорец при гостуването на Берое (0:0) - Милан Борян, призна, че шампионите са имали голям късмет за нулевото реми в Стара Загора. Канадският страж е благодарен на Господ за трите греди, след които мрежата му остана суха. Борян изигра силен мач под Аязмото и отчая Спас Делев и компания с намесите си.

„Започнахме мача всъщност много добре и червеният картон малко ни уби. Докато отборът беше с 11 души играхме добър футбол. С колективна игра постигнахме добър резултат. Не взехме трите точки, но и равенството е добре дошло“, каза Борян пред Диема Спорт.

„Всичко се променя, когато има червен картон. Прекроява се тактиката. Трябва да играеш много повече в защита и да се стараеш да не получиш гол. Като колектив играхме, за да опазим вратата си. Какво е за един вратар да му ударят три греди? Чувствам се добре, благодаря на Господ за тази помощ. Мисля, че днес бях късметлия и целият отбор извади късмет. Благодарение на тези греди стигнахме до 0:0. През второто полувреме помислих, че топката влиза, но като видях, че удрая гредата, бях много щастлив", каза Борян.

„Владислав Стоянов е изключителн вратар, всички в България го знаят. Има много добра конкуренция между нас. Сега аз трябва да продължа доброто представяне на вратата при Лудогорец. Надявам се да се възстанови и отново да се конкурираме. Вярвам в моя отбор и в момчетата. Ще спечелим титлата и тази година. Трябва да бъдем оптимисти“, завърши вратарят.



"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016