Треньорът на "Левски" Николай Митов остана доволен от постигнатата победа с 1:0 над Локомотив (Пловдив) на "Лаута", но не и от Дъстли Мулдер. Наставникът нападна бранителя заради червения картон, който той си изкара в началото на второто полувреме и остави тима си с 10 човека.

"Доволен съм от победата, от характера и волята на момчетата, защото останахме с 10 човека. Въпреки че бяхме с човек по-малко, трябваше да вкараме втори гол. Имахме положения, но не успяхме", заяви Митов.

"Има някои неща, които ще ги кажа в съблекалнята. Няма да го кажа на вас. Не съм доволен от Мулдер. Безумно е да си изкара такъв червен картон. Не постъпи правилно. Взехме три точки, гледаме към мача с Миньор в понеделник. Дал го е съдията, той не трябва да прави втори жълт. Не ме притеснява, това е положението. Когато останеше с човек по-малко, трябва да смениш нещо, не може да останем с четирима атакуващи футболисти. По-дефанзивната смяна беше само тази на Везалов", каза спецът.

"Няма лек мач. Всеки мач излизаме за победа, само това търсим. Концентрирани сме вече изцяло върху мача с Миньор и излизаме да бием и тях", допълни Митов.