Старши треньорът ни Литекс Станимир Стоилов потвърди, че дербито от 3-ия кръг в “А” група срещу Левски ще бъде отложено. “Получихме искане от Левски да отложим мача. Естествено, че щом колегите като имат желание, ще се съобразим. Да не стане така, че после ние да сме виновни и да пречим на някого”, каза Мъри Стоилов.

“Като резултат съм доволен на старта ни в новия сезон, но има още върху какво да работим. Радващо е, че едно 17-годишно дете (б.р. – има предвид един от голмайсторите Георги Миланов) играе и отбеляза гол. Имаме доста проблеми, важно е сега да се възстановят контузените и да съберем боеспособен състав. Все още сме далеч от това лице, което искам да виждам”, допълни треньорът на ловчанлии.

“Давам шанс на някои млади футболисти в националния отбор, искам да ги видя в игра. Това обаче не трябва да ги заблуждава, а да ги стимулира да продължават да се представят добре в отборите си. Естествено, че ще им дам шанс да поиграят, затова съм ги повикал”, завърши Стоилов преди контролата на националния отбор с Латвия на 12 август./БЛИЦ