Един от главните организатори на тържествата за 100-годишнината на "Левски" - Константин Папазов, съобщи, че са се намерили недоброжелатели на "сините", които са им направили мръсно с цел да провалят мача с Лацио. Както е известно, Тити и компания преговарят с римските "орли" да пристигнат в София за двубоя на 23 май на Националния стадион "Васил Левски", когато се очаква трибуните да бъдат изпълнени с левскари и празненствата да продължат и след полунощ.

Папазов заяви, че привържениците на Лацио помагат за осъществяването на събитието.

"Истината е, че абсолютно форсмажорно става това събитие. Всеки Божи ден досаждах на Тодор Батков за мач с Лацио. Важно беше това събитие да бъде организирано от "Фонд 100 години Левски", за да могат феновете да повярват в себе си, да повярват, че могат да участват по някакъв начин в управлението на клуба. Аз виждам бъдещето на "Левски" като частично участие на ултрасите в управлението. Ако Батков се занимаваше с организацията на това тържество, те нямаше да усетят своя потенциал", заяви Папазов след днешното утвърждаване на Георги Младенов за негов заместник на поста треньор на националния отбор по баскетбол.

"С помощта на г-н Глушков се свързахме със секретаря на Лацио. Някъде пишело, не знам по форуми ли, къде, че едва ли не "Левски" не иска да играе с Лацио, защото Лудогорец са ги елиминирали от Европа. Това е стигнало до ушите на Лацио и те са се отдръпнали", разкри Тити, съобщавайки, че някой е правил мръсно на левскарите.

"Обяснихме ситуацията на Георги Глушков, намерихме телефона, човекът не знае английски. Помолих г-н Глушков за съдействие и той се свърза с клуба, тъй като знае италиански. Разговаря с президента им Клаудио Лотито. Обясни им, че ситуацията е различна, че няма нищо общо с това, че Лудогорец са ги елиминирали. Не знам откъде са тръгнали тези писания. Феновете на "Левски" са категорични - трябва Лацио да дойде. Иначе има още опции - Селтик, Глазгоу Рейнджърс и четири италиански клуба, но аз съм македонски инат и също искам Лацио. Наши фенове са се свързали с техни и те също са настоявали пред своето ръководсто за такъв мач. Явно има отношения между агитките. От вчера са започнали действия. Получихме имейл, който доказва доброто намерение на Лацио да дойде в България. Благодаря на техните фенове. Ще получим имейл с изискванията на Лацио. По-скоро да, ще има мач. Това се дължи на отличните отношения между феновете, на които сме много благодарни", добави Тити Папазов.