Феновете на „Левски” от цяла България показаха, че могат да бъдат по-високо от дребните закачки с привържениците на вечния съперник ЦСКА. В групите във „Фейсбук” „сините” се обединяват около идеята да помогнат на талантливия футболист на „червените” Павел Головодов.

Както е известно, баща му Георги Головодов е диагностициран с рак на първи шиен прешлен и се нуждае от спешно лечение. Кошмарът за играча на ЦСКА и брат му Даниел е, че преди около година и половина почина майка им, която загуби битката с коварната болест. В момента се набират средства, които да подпомогнат лечението на бащата на юношеския национал.

Новината за личната драма на Головодов обиколи групите на привържениците на „Левски” във Фейсбук, а повече приеха присърце историята на таланта и са готови да помогнат по всякакъв начин.

„Няма значение от кой отбор е. Трябва да сме хора и да помогнем на това момче в този труден момент. Да оставим дребните вражди, тук става дума за нещо много по-важно”, пишат привърженици на „Левски”.

Естествено има и такива, които не приемат идеята. „Те пеят „Гунди е шофьор” и подобни, а сега да им помагаме!”.

„Песните се пеят от феновете им, не от това момче. Головодов едва ли е пял за Гудни. Да бъдем хора, защото това момче има нужда от помощ и подкрепа. Да покажем, че още сме българи и можем да се обеденим”, контрират човешки настроените запалянковци.