Две нигерийски футболистки пристигнаха на проби в Левски (Чепинци). Ръководството на новака в женското футболно първенство стяга мащабна селекция с оглед предстоящите тежки битки от сезона, пише "Витоша Нюз". Текат преговори и с гръцка защитничка.

Деймън Окиначи е дефанзивен халф, играе добре с левия крак. Джуди Тогвете е крило. И двете са на по 21 години.

Африканките вчера направиха и първа тренировка с отбора на базата в с. Чепинци. В рамките на една седмица треньорите Светослав Николов и Иван Милков ще преценят качествата на двете футболистки. Ако покажат класа, ще бъдат каротекирани в Левски.

Досега в историята африканки не са се подвизавали в български женски клуб. 

„Сините“ записаха реми на старта на шампионата у дома срещу Спортика (Благоевград) - 2:2. Гостенките, които са един от фаворитите за първите места, успяха да изравнят буквално секунди преди последния съдийски сигнал. Вероника Гоцева откри за Спортика от дузпа, после Никол Николова и Вероника Михайлова направиха обрата пълен – 2:1! Победата на домакините отне Емили Дамянова с гола си в последната минута на мача.

Във втория кръг тимът от Чепинци загуби от Локомотив в Стара Загора с 0:2. В събота (21 септември), от 15:30 часа Левски приема Етър (Велико Търново).