Легендарният наставник на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира ситуацията в клуба и напрежението около треньора Стойчо Младенов. Паро нападна Милен Радуканов и Миодраг Йешич, които в последните дни открито нападат Младенов.

"Критиките към Стойчо Младенов в последно време не са нормални. Защо ли? Защото Йешич изгуби 7 точки преднина и даде титлата на "Левски". Какъв е този, че да ми коментира Стойчо? Знае ли какво е дал Стойчо младенов на ЦСКА? Знае ли още колко ще даде Стойчо Младенов на ЦСКА? Хората, които можем да критикуваме настоящия треньор сме само аз и Димитър Пенев. Ние го познаваме от малък, тренирали сме го, работили сме с него", заяви Никодимов.

"Но нека продължа за Йешич. Той направи отбора шампион през 2005 година, но как? Взе готовия състав с подготовка направена от Ферарио Спасов и просто по инерция го изведе до първото място. След това, когато се наложи сам да прави подготовката какво стана - пълен крах. Добро начало и трагичен край. Надигравал се бил с Ливърпул? Как? С най-добрите футболисти в новата история на ЦСКА и какъв беше резултатът - отпадане. Това ли е геройството? Йешич не могат да го изтърпят отборите му. След шест месеца и го сменят. Относно изказването на Радуканов мога да кажа едно - бих му ударил шамар, ако го видя! Ето така, като негов бивш треньор, като човек, който го познава отлично. Милене, затрай си. Недей да коментираш. Лесно е отстрани, но вътре е друго. Стойчо колко време не може да събере състав. Днес картотекира един, утре друг. Платини продължава да не е уреден. Така не се прави отбор, така че никой да не критикува", каза още Паро.