Вратарят на националния тим Николай Михайлов благодари за подкрепата към отбора след равенството 1:1 като гост на Дания в световната квалификация в Копенхаген. Стражът на Твенте изрази разочарованието си от представянето на "трикольорите" преди почивката, но каза, че на полувремето Любослав Пенев е успял да събуди играчите.

"Започнахме слабо, но през второто полувреме играхме по-добре. Взехме точка на чужд терен и гледаме към следващия мач. За мен е чиста дузпа, но преди това той (б.р. - Корнелиус) си повежда с ръка. Ние сме си България и няма какво да направим. Съдията е свирил и това е", сподели Михайлов след двубоя, в който той се представи много силно.

"Благодаря за положителното настроение към отбора. Вижда се, че играем по различен начин, когато сме подкрепяни от феновете", каза синът на Борислав Михайлов.

"Всички момчета играха добре, но през първото полувреме представянето ни беше под възможностите. Ритахме дълги топки, което не ни е присъщо, бъркахме пасове и губихме топката. С наставленията на Любо Пенев в съблекалнята се събудихме", допълни националният вратар.