Треньорът на Миньор (Перник) и бивш футболист на "Левски" - Николай Тодоров-Кайзера, беше разочарован след загубата на тима му с 0:4 от "сините" в двубоя от 11-ия кръг на "А" група. Наставникът на "жълто-черните" не пожела да коментира подробности за бойкота на четиримата му футболисти - Крум Бибишков, Милен Василев, Ванчо Траянов и Борислав Стойчев.

"Ще се подготвяме за всяка една среща и ще опитаме да преодолеем проблемите, за да побеждаваме. Ще видим какво ще решаваме... хората, които сме на този етап в клуба, сме взели решение да работим, но какво ще стане, не мога да кажа", заяви Кайзера.

"Хората, които отказаха да играят, нека сами кажат защо го направиха. Аз знам, че те бойкотират заради неполучени възнаграждения. Дали е бил точният момент, не мога да коментирам. Явно е, че не мога да разчитам на въпросните недоволстващи. Стремя се да работя с футболистите, които имам в групата", коментира Николай Тодоров.

"Не смятам, че "Левски" показа нещо преди първия гол. Получи се нелеп автогол, след това ситуация, при която може да се коментира има ли засада или не. А след това и третият гол, с което може би рухнахме и мачът приключи", завърши треньорът на Миньор.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА