ЦСКА за пореден път остана без съдия по делото за несъстоятелност. Назначената наскоро на тази длъжност Мария Райкинска е била преместена в друга съдебна инстанция, поради което няма да се заеме с казуса на "армейците", съобщава "Тема Спорт". Така Софийският градски съд отново ще трябва да избере юрист, който да се заеме със засипаното от дългове дружество "ПФК ЦСКА".

Първият съдия по делото - Хайгухи Бодикян, си направи отвод преди време и продължи работа в Хасково, а назначеният след това Цветан Ценов се самоуби и впоследствие бе сменен именно от Райкинска. Очаква се новият съдия да бъда назначен в рамките на седмица, но всичко това само допълнително забавя процеса по несъстоятелност, който и без това върви с изключително бавни темпове.

Новият отговорник по делото тепърва ще трябва да се запознава с подадената документация за дълговете на "червените", след което да свика заседание, на което да официализира техните задължения. Това означава, че на практика е невъзможно да се осъществи евентуално оздравяване до 30 май, когато е срокът за лицензиране за професионалния футбол. Така по всичко изглежда, че за да не остане отборът при аматьорите, ще трябва да продължи пътя си с новото дружество - "ФК ЦСКА"./БЛИЦ СПОРТ

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!