Треньорът на Берое Петър Хубчев поздрави отбора след победата над Литекс с 1:0. Успехът обаче въобще не стана причина за еуфория в наставника, който опита да убеди всички, че трябва работата да продължи, а не да се вдигат лозунги.

“Не искам да правя кой знае какъв разбор на срещата, бяхме се постарали да изглеждаме по различен начин. През седмицата се трудихме да променим държането вътре в отбора, отношенията. Хора, утре ако загубим, ще се върнем на онова положение като преди двубоя с Литекс. Това, което ме провокирате да кажа, са някакви лозунги. Къде го видяхте този прогрес, допреди два часа ми казвахте, че няма прогрес. Прогрес за един мач не е сериозно, а търсене на евтини сензации”, заяви Петър Хубчев.

“Вие искате да изкарате, че или треньорите сме магьосници или футболистите са станали...Една седмица играем добре и бием...Мен ме интересува да играем добре, но да променим отношението вътре в съблекалнята. Три месеца ми трябваха да видя един чужденец да пусне кръв. Което е нормално да се раздадеш за отбора си. Тези неща трябва да се виждат по-често, не говоря за кръв, но борба като цяло. Това променихме на този етап. Няма гаранция, че утре няма да се отпуснем и да правим глупости”, завърши бившият национал и четвърти от САЩ`94./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА