Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов се завръща в елита. От сигурни източници БЛИЦ СПОРТ научи, че Русия е пред договор с Етър (Велико Търново). 

Опитният защитник успял да привлече вниманието на треньора на "виолетовите" Росен Кирилов със силните си изяви за Вихрен от началото на сезона. Младият специалист бързо го пожелал в състава си, като юношата на ЦСКА бил готов да заиграе на "Ивайло". 

31-годишният Иван Иванов това лято се присъедини към тима от Сандански, като в първите три мача от първенството на Югозападната Трета лига се понрави със стабилните си изяви в тандем с Даниел Златков в центъра на защитата. Вихрен не допусна гол до вчера (три победи в три мача с г.р. 7:0), когато направи 1:1 като гост на Ботев (Ихтиман). 

Устременият към Втора лига тим, воден от треньора Здравко Лазаров, обаче ще трябва да се лиши от услугите на Иван Иванов. В близките дни се очаква юношата на ЦСКА да се присъедини към Етър. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Във Велико Търново определят този трансфер за донякъде изненадващ, тъй като не всеки ден футболист от трета дивизия преминава в клуб от елита.

Припомняме, че през пролетта Иван Иванов носи екипа на литовския Паланга, а преди това беше част от втородивизионния турски Алтай. През сезон 2017/2018 носи екипа на Берое.  

Бранителят е играл още за ЦСКА, Локомотив (Пловдив), Алания, Партизан, Базел, Панатинайкос и Арсенал (Тула).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020