Националният клуб на привържениците на „Левски“ призова феновете да направят истински празник на стадион „Васил Левски“ по време на днешния мач с Юргорден. Както е известно, двубоят отбелязва 50 години от дебюта на „сините“ в евротурнирите, а първият съперник е именно шведският тим.  НКП разпространи чрез официалния си сайт специално обръщение към левскарите. Важно уточнение е, че на трибуните ще се допускат чадъри, което е невъзможно по време на официален двубой.

ОБРЪЩЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНИЯ КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА „ЛЕВСКИ“

На първо място – това е нашият пореден празник, който трябва да си остане такъв, защото на него няма да има нито опонент в истинския смисъл на думата, нито дразнители на отсрещната трибуна, нито някакъв вид драматизъм преди, по време или след мача с нашите приятели от Юргорден.

На второ място – изключително важно е да не забравяме, че за разлика от незабравимия за всички ни Вековен юбилей, който чествахме миналата година, сега нахлуването на терена е повече от нежелателно! Причината е, че ако повече от десетима души стъпят на тревната настилка, ще дължим на Националната спортна база неустойка в размер на 20 000 лева, защото три дни по-късно тя трябва да е готова за мача на националния ни отбор срещу Азербайджан. Излишно е да споменаваме, че смятаме за N брой пъти по-удачно да вложим една такава сума в изграждане на допълнително игрище за детско-юношеската школа на любимия „Левски“, например, а не за да спонсорираме Националната спортна база.

Не на последно място, искаме да ви напомним и, че на стадиона ще ви очакват достатъчно забавления и изненади и затова не е необходимо да си носите нищо друго, освен доброто си настроение и Левскарския дух. Тъй като се очаква времето да е дъждовно, имайте предвид, че на трибуните ще се допускат чадъри, а не само дъждобрани, каквато е ситуацията, когато мачът се охранява от полицията.

Нека заедно да покажем за пореден път, че можем да се забавляваме, както никой друг – елате в 15.30 часа на Националния стадион „Васил Левски“ и вземете цялото семейство със себе си. Нека покажем на децата си как се уважава историята на „Левски“ – славният футболен тим. „Защото Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест!“

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016