Наставникът на "Левски" Николай Митов експериментира със състава, като е заложил на нетрадиционна единайсеторка за реванша с Локо (Сф). Двубоят в "Надежда" е от 15:30 часа, а "сините" имат преднина след първия мач, който спечелиха с 3:1.

Треньорът не може да разчита на наказаните Даниел Димов и Илиян Йорданов, докато Базил Де Карвальо и Дъстли Мулдер ще почиват днес, за да бъдат съхранени за вечното дерби с ЦСКА в събота.

На вратата в "Надежда" ще бъде Михаил Иванов, а защитата пред него ще е изцяло нова в сравнение срещата с Литекс в Ловеч. Десен бек ще е Роман Прохазка, ляв - Орлин Старокин, а двойка централни защитници - Димитър Везалов и Йордан Милиев.

Сред титулярите на "Левски" днес е Радослав Цонев, който ще играе в централната зона на терена заедно със Станислав Ангелов. По крилата ще бъдат намиращият се в отлична форма Гари Родригес и Кристовао Рамос. Жоао Силва ще е на върна на атаката, а зад него - Рене Михелич.
Levski_.jpg
Стартовият състав на "Левски": Михаил Иванов, Роман Прохазка, Йордан Милиев, Димитър Везалов, Орлин Старокин, Станислав Ангелов, Радослав Цонев, Гари Родригес, Рене Михелич, Кристовао Рамос, Жоао Силва