Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов похвали футболистите след победата над Славия с 2:1. Наставникът леко закачи вечния съперник “Левски” преди дербито следващата седмица.

“Победихме, поздравявам момчетата, доволен съм, с изключение на последните 15 минути. Трябваше да водим убедително в резултата, но типично по български, поведохме с 2:0 и се отпуснахме. Има време до дербито, надявам се двамата контузени да се върнат в строя до утре. “Левски” е фаворит, защото води с 4 точки. Виждате как печелят убедително мачовете си, по безапелационен начин. Надявам се да им се противопоставим и да ги победим”, заяви Радуканов.

На въпрос, докога ще търпи Костадин Стоянов, Радуканов отговори: “Имам 27 футболисти и ги търпя всички.”

“Платини започна мача, надявам се да не е сърдит (усмихва се). Важно е като излезеш на терена да се бориш за мястото си. Обикновено сме силни извън терена и стадиона, показваме колко сме добри на приказки, но важното е на терена какво става. Радвам се, че имам професионалист като Камбуров, който се е доказал. Разчитам на сто процента, говорих с него и миналата седмица, и днес преди мача - каза, че каквото решение вземем треньорите, това ще бъде”, допълни треньорът./БЛИЦ