Халфът Денис Давидов отново не тренира с ЦСКА и се е прибрал в родината си. Това доведе до множество спекулации, които се пръкнаха из социалните мрежи. Някои „твърдят”, че руснакът бил поредният, който попаднал в черния списък на Люпко Петрович. Други са по-крайни – Давидов е пред раздяла с „червените”.

БЛИЦ успя да разбере каква е истината за отсъствието на техничаря, който навлиза във форма, справя се отлично в тренировките и скоро ще го видим в игра като заместник на Диего Фабрини.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Денис е имал много неприятен повод да потегли за Москва. Източници на БЛИЦ разкриха, че е починал дядо му. Давидов бил изключително много привързан към него, тъй като е израснал без баща. За него дядо му бил нещо повече от родител.

Това е причината за отсъствието на футболиста от последните тренировки на ЦСКА и от контролата с Поморие, играна в Стралджа и спечелена с 1:0.

Преди около месец Давидов отново пътува за Русия. Тогава той си тръгна заради заболяване на майка му, която претърпя операция.

„Денис е много добър футболист, но вижте само какви неща му се стовариха върху главата. Дано се съвземе бързо. Скоро феновете ще се убедят в качествата му”, твърдят нашите източници.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020