Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев не скри задоволството си от победата над Литекс с 2:1 като гост в дербито от 11-ия кръг на "А" група.

"Мачът бе труден. В последните мачове Литекс вървеше във възходяща линия. Изключително съм доволен от това, което играчите дадоха на терена. Тази публика също заслужава тези момчета, които се раздават за нея.

Работим добре в дефанзивен план. Това е заслуга на целия отбор. Има прекалено много кръгове. Хубавото е, че в такива мачове показваме, че " Левски" израства като отбор. Това е много важно. "Левски" винаги се цели в шампионската титлата. Един голям отбор трябва да издържа напрежението. Твърде рано е да говорим, че ще ставаме шампиони. Хубаво е, че показваме възходяща линия в играта си.

Аз усещам настроението като желание да спечелим всеки мач. Това много ме радва, коментира щастливият Стоев пред Diema Sport 2.

-Ясно е, че някъде може да не успеем да спечелим. С последните победи играчите вече са по-уверени в себе си. Един отбор има по-голямо самочувствие, след като започне да печели.

При нас всеки мач е тест - и с Литекс, и с Лудогорец, и с Черно море. Всеки отбор може да вземе точки от така водещите се по-силни. Важното е, че днес победихме. Имахме великолепна подкрепа от публиката, което е допълнителна мотивация за футболистите."

 

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016