Новакът в елита на родния футбол Арда (Кърджали) прикова вниманието с ново безумно решение, разбра БЛИЦ СПОРТ. По-специално треньорът Стамен Белчев втрещи с намерението си да махне от отбора доказан голмайстор. Става въпрос за Ивайло Димитров-Косъма, който така и не дочака дебюта си за Арда. 

На нападателя, както и на Веселин Марчев и Венцислав Бенгюзов, е съобщено, че няма да се разчита. Договорът на последния вече е разтрогнат и той е свободен агент.

Така триото попада в деликатна ситуация и в течение на сезона е принудено да си търси нови отбори. 

Най-куриозна е ситуацията с Косъма, който акостира в Кърджали по желание именно на Стамен Белчев. 30-годишният нападател нижеше гол след гол за Славия и Арарат-Армения (Ереван), след което мина и през Жетису от Казахстан, за да акостира в Кърджали. Белчев обаче не включи нито веднъж Димитров в групата за мачовете до момента и незнайно защо реши да не разчита на него. Нападателят, който стигна и до националния отбор, недоумява от поведението на треньора при положение, че от ръководството на Арда го уверявали, че ще играе. Президентът Петър Пешев се държал изключително коректно с него, но Стамен Белчев не. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Интерес към опитния голмайстор не липсва. Източниците ни съобщиха, че Ивайло Димитров е силно желан от бившия си отбор Славия, както и още от ЦСКА 1948 и Етър. 

Припомняме, че преди дни новакът в еfbet Лига Арда шокира с още едно решение. Националът на Сиера Леоне Али Сисе също беше разкаран от Стамен Белчев... след само десетина дни престой в Кърджали. 
Димитър Апостолов/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020

Ивайло Димитров продължава да тренира с Арда, но Стамен Белчев не разчита на услугите му: