Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков, който в момента работи в далечен Китай, направи обръщение за случващото се в любимия му клуб.

БЛИЦ публикува изявлението на Станков от официалния му сайт:

Уважаеми фенове на ПФК ЦСКА София!

Уважаеми армейци!

Във връзка със случващото се в любимия ни клуб ПФК ЦСКА София, не мога да не съм съпричастен и да изкажа своето мнение. Смятам, че както аз, така и моето семейство, сме доказали любовта си и допринесли до някаква степен за развитието на клуба през годините. Това, което се случва наистина е неприятно и много хора, които публично заявяваха, че са армейци и обичат клуба всъщност го доведоха до това състояние. Думите и деянията са две различни неща. Именно поради тази причина никога не съм афиширал любовта си към клуба, а винаги съм помагал с действия, когато съм имал възможност да я докажа - като треньор и  като човек, който е бил свидетел на най-завладяващата публика и атмосфера в България, а именно публиката, феновете и ветераните на клуба.

Въпреки че в момента съм далеч от българския футбол, аз следя всекидневно новините свързани с ЦСКА. Надявам се всяко едно решение да бъде за доброто на клуба и отново да радва с изявите си най-многобройната публика в България.

Надявам се също така клубът да бъде ръководен по съвсем различен начин от последните 10 години, за да не се стига до такива тежки моменти.

Заявявам най-категорично, че в каквато и ситуация да се озове ЦСКА, аз съм готов да помагам и се надявам любимия клуб да възвърне своята сила и чест!

Когато всички работим и мислим за доброто на ЦСКА, положителните резултати ще са неизбежни!

Винаги съм отворен за Вашето мнение и въпроси на моя официален сайт (www.alexandarstankov.com)

С уважение,

Александър Станков