Спортният директор на Академик (София) Самир Селимински обвини вратаря на тима Борислав Стоянов за загубата с 0:2 от Славия. Двата гола за "белите" паднаха още до 19-ата минута, след което Стоянов бе заменен от взетия под наем от ЦСКА Божидар Стойчев.

"Момчетата имаха амбиции да спечелят, но не се получи. Вратарят ни, ако е подтиснат психически - да ходи на психолог. Ние сме беден клуб, нямаме пари да наемем такъв. Предните два мача беше инкасирал 6 гола, искахме да му дадем рамо, за да се развива. Не може обаче постоянно да се дава шанс на момчета, а те да го пропиляват с лека ръка", каза Селимински след мача от 21-ия кръг на "А" група.

"Неприятна загуба, дошла след две статични положения в началото. Имахме два шанса за гол, може би и дузпа трябваше да ни дадат. Загубата от Сливен преди два кръга повлия лошо на момчетата, но се надявам да намерят сили да изиграят на ниво мачовете до края на сезона. Имаме реален шанс да се спасим. Тепърва ни предстоят важните двубои", допълни Селимински. /БЛИЦ