До полуфиналните реванши за Купата на България има цяла седмица, но феновете на Левски още отсега се молят да няма нов „червен” триумф, който ще се превърне в кошмар за тях. За „синя” България ще бъде жесток удар, ако ЦСКА се класира на финала и спечели държавния трофей. Вече е ясно, че и тази година тимът от „Герена” ще остане пак с калъфките. Един триумф на вечния съперник ще дойде в повече на левскарите, коментират във футболните ни среди.

"Та цесекарите са във "В" група, ама вижте ги докъде стигнаха за Купата. Дано да не продължат повече. Защото, ако взета купата, това ще е срам за нас. Не стига, че ни биха няколко пъти поред през последните години, ами сега и това...", разпалено говорят запалянковци от сектор "Б". 

Както е известно, Левски не е печелил купа от 2009 година, когато стана шампион на България. ЦСКА не ликувал с шампионската титла по-отдавна – от 2008 година. „Червените” обаче спечелиха през 2011 година първо Купата на страната, а след това и Суперкупата.

Ето защо всички, които обичат Левски, се надяват на чудо от Берое на реванша на „Армията” на 20 април. Ако това не се случи, те ще стискат силно палци на финала или за Монтана и Емил Велев, или за Литекс.