Почти целият отбор на Славия се е изпокарал с треньора Стевица Кузмановски. БЛИЦ научи, че снощи в съблекалнята на “белите” отново е имало скандал. Нападателят Тодор Колев не издържал и се развикал на Кузмановски, който след всяка издънка хвърля вината за загубите върху футболистите.

След загубата с 0:1 в Мездра треньорът заяви, че не е доволен от играта на Тодор Колев и Милан Коприваров. Това не е първи случай, в който Кузмановски не смее да понесе отговорност. Както е известно в края на миналия сезон той обвини в симулативна игра и Саша Симонович.

“Защо не ни казваш тези неща в очите, а го правиш чрез медиите. Какъв треньор си ти. Аз градя име в България от десетина години, а ти идваш и се правиш на велик треньор. Тези няма да ги бъде”, изкрещял изнервеният Тошко.
 
Наставникът се почувствал гузен и не казал нищо. Както е известно Кузмановски не си говори и със звездата Благо Георгиев. След загубата с 0:3 на старта на “А” група спецът казал на Благо, че е бил трагичен и с нищо не е помогнал на Славия. Полузащитникът се скарал със Стевица и дори се оплакал на президента Венци Стефанов. Именно това е била причината Георгиев да не играе срещу Локо (Мз), а да се впусне в мача на дублиращия тим на “белите” с “железничарите” от Мездра.

"Няма да играя за Славия, докато той е треньор", отсякъл Благо Георгиев.

На “Овча Купел” с нетърпение очакват домакинството в неделя на Беласица. Все още обаче не е ясно дали “белите” ще бъдат водени и в този мач от Стевица Кузмановски, който дойде в най-стария столичен клуб именно от Бела. Очаква се завръщането в България на президента Венци Стефанов, който също е бесен на треньора за слабите резултати. Нищо чудно босът да отпрати Кузмановски още до часове.

Сред феновете на Славия упорито се заговори, че играчите ще бойкотират треньора си и нарочно ще загубят от Бела. ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ