Юри Иванов, Спас Байрактаров и Антон Костадинов ще играят в Спартак (Вн) през новия сезон. Това обяви изпълнителния директор на клуба Живко Великов, който договори футболистите с шефовете на Локо (Мз), пред Оле-бг.
Утре във Варна трябва да пристигне нападателят Стойко Сакалиев. Великов бе категоричен, че идващият от ЦСКА футболист ще подпише. Ако това стане, изпълнителния директор на Спартак гарантира, че ще уважи желанието на мениджъра на Владислав Мирчев - нападателят да бъде даден в друг клуб под наем. До дни предстои и подписването на договор с рожбата на Спартак Диян Дончев. "Познавам Дидо от дете, така че подписът е просто формалност", коментира босът. 
Стана ясно още, че корееца Лий Санг е счупил ръката си по време на контролата на Спартак с Волов в събота. Полузащитникът на "соколите" вече е в гипс и ще отсъсъства от терена поне 20 дни.
За работна виза в Сърбия пък продължава да бъде старши треньорът Слободан Сташевич, но той ще се върне до 2-3 дни.
Все още не е ясно дали "соколите" ще могат да ползват нападателя Гжегож Печна, тъй като утре той има заседание на арбитражната комисия на полския футболен съюз, на което трябва да реши разногласията с досегашния си клуб. Португалецът Сандро Мигел Рамос Висенте вече е във Варна и тренира с отбора. До няколко дни ръководството на клуба ще прецени дали да го ангажира.