Наставникът на Черно море Никола Спасов беше много щастлив след успеха над Лудогорец за Суперкупата на България. "Моряците" ликуваха в Бургас след победа с 1:0.

"Победихме Лудогорец най-вече с желание. Момчетата се раздадоха максимално и това беше разликата. Бяха много стриктни в това, което си говорихме преди мача. Естествено, че имаха пропуски, но все пак играхме срещу шампиона. Допуснахме някои слабости, Лудогорец имаше своите шансове. Но ние вкарахме един гол, който беше достатъчен за победата и после контролирахме нещата. Там беше разковничето на всичко", коментира Спасов пред Диема Спорт.

Той каза и каква е рецептата за успеха - "Трябва да има подкрепа от клуба, за да печелиш. Постарах се да запазя по-голямата част от футболистите, голяма част от момчетата триумфираха и с Купата. Когато се печели, се говори лесно, но не ни беше лесно на терена."

"Видяхте, че не започнахме добре шампионата, още не сме в най-доброто си състояние, кратка беше почивката. А и какво да ви кажа? Във Варна е трудно... море, цяло лято е купон. Сега ни е лесно да говорим. Просто в тези два финала успяхме да дадем максимума. Трудно е в първенството да се играе по този начин, както днес, всяка седмица. Трябва да има ротация, някои трябва и да почиват. В този аспект още не сме постигнали съвършенство и ще продължаваме да имаме проблеми в следващите мачове", добави треньорът на Черно море.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015