Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше доволен след победата с 3:0 над "Ботев" (Враца), но сподели, че "армейците" имат крещяща нужда от Мишел Платини. Както е известно, бразилският нападател все още е без картотека и спецът не може да го използва в официалните мачове.

"Доволен съм, но имаше какво още да се желае. Чакам с нетърпение Платини. Новите, които използвах днес, има какво още да се желае от тях", каза Младенов след мача, игран на стадион "Славия".

"С едно добро желание от стана на новите, те ще успеят бързо да се интегрират към отбора. Нормално е когато имаш по-голям избор, да има конкуренция. Това е нещо, което винаги съм желал. Не мога да не бъда доволен, че вече имам по-голяма бройка футболисти. Надявам се юристите на клуба да си свършат работата и скоро да видим Платини. Имаме крещяща нужда от него. Присъствието му на терена ще даде повече възможности на отбора в атака", каза треньорът на ЦСКА.

"Атаката ни ще бъде много по-мощна с неговото присъствие. Отборът ще може да покаже своите възможности през цялото игрово време. Ще може да създаваме повече голови положения, а и да ги реализираме. Това е нашият проблем, който се вижда с просто око", добави легендата.

"Лудогорец е шампионът, но ние излизаме и търсим трите точки, както във всеки един мач. Доволен съм от футболистите от това, което показват през седмицата, от това, което показаха днес, но ако увеличим успеваемостта, резултатът най-малко щеше да бъде двоен", коментира още Младенов.

"Имам договор и моята стратегия е да развивам отбора по най-добрия начин. Бъдете сигурни, че имаме поглед върху състезатели, които да привлечем през зимния трансферен прозорец и да увеличим класата. Не спим, не треперим и не се заблуждаваме. Ще говоря само по спортно-технически неща. Не искам да коментирам нищо друго", добави наставникът на ЦСКА.