Стойчо Младенов поздрави футболистите след победата на ЦСКА срещу Лудогорец с 2:1 в първи 1/16-финал за Купата на България.

“Всички победи са сладки. Играейки по този начин, въпреки съдийството, по-хубаво нещо няма. Не, не мога да кажа, че това беше най-добрият ни мач. Развиваме се положително, което е очевадно. Само тези, които спъват нашето развитие, тези, които създават напрежение през седмицата в отбора...Много хора искат и знам защо искат мен да ме няма в ЦСКА. Ще им кажа да са живи и здрави. Аз съм над тези неща, минал съм през много бури, мисля, че и тази я преминавам”, заяви Стойчо Младенов.

“Ще видим накрая на шампионата къде ще сме. Искаме да станем шампиони, искам купата, искам всичко. Знаете миналата година какво се случи, имаше много отбори, които играха не за това, което трябваше - за коректността, честната игра. Това липсваше. Ето, днес съдията, ако ни беше оставил да играем...Скандална дузпа, не знам, т.е. знам защо не я отсъди. То е от ясно по-ясно, няма какво да коментираме. Опитват се всички да ни натиснат, да ни потопят, но няма да се дадем. Почва да ми доставя удоволствие да гледам нашите съдии как свирят, направо се просълзявам, че разполагаме с такива хора”, завърши Екзекутора на Ливърпул./БЛИЦ