Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев не скри задоволството си от победата над "Ботев" (Пд) с 1:0 в мача от 10-ия кръг на "А" група. Победата дойде след гол на Георги Костадинов в 58-ата минута.

"Тежък мач. Тежък терен и за двата отбора. Доволен съм от раздаването. Не им дадохме възможност да застрашат вратата ни. Хубавото е, че все пак вкарахме. Това беше победа, дело на отборната игра. Може да се раздаваш, но когато нямаш нужните качества, няма да преодолееш съперника, коментира Стоев пред Диема.

- Не съм казвал, че няма да се борим за титлата. Нека не бързаме – една победа, две победи. Във всеки мач трябва да работим за победата. Така и ще дойдат определените цели. Накрая се почувства лека умора, но 90 минути стояха добре и не показаха физическа немощ. Проблемът е, че не успяваме да реализираме някои положения.

Имаше критики към нас след мача с Поморие. При нас обаче нямаше критики. Този мач е обеца на ухото ни, че трябва да се подхожда с нужното уважение към всеки съперник.

Курдов отиде на изследвания, има съмнения за комоцио. Китамбала не е централен нападател. Не е готов, не е тренирал 4 месеца. При него трябва повече търпение.

За селекцията ние си знаем - целта е проз пролетта "Левски" да стои по-добре на терена.“


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016