Стойчо Стоев поздрави футболистите след победата на Лудогорец с 3:0 срещу Динамо Загреб в група „В“ на Лига Европа. Кишада, Мисиджан и Светослав Дяков реализираха попаденията.

„Аз им казах на момчетата, след като сте били ПСВ Айндховен като гост, не би трябвало да имате притеснения срещу Динамо Загреб. Трябва да имаме нужното уважение, но не сме имали притеснения. Хубавото е, че се получиха добри неща и победихме. Аз и на разбора им казах, въобще да изключат от съзнанието това, което е било миналата година. Трябваше да излезем без да мислим за реваншизъм. Предполагам, че има израстване в отбора и то на международна сцена. Момчетата вече добиха опит, минаха мачове с Партизан, Базел, Слован и ПСВ Айндховен. Това са неоценими мачове, които трупат опит. Виждат какво представляват останалите отбори и че могат да се преборят с тях. Може би и ние не дадохме шанс на Динамо да играе днес. Гледах ги срещу Черноморец Одеса, не стояха лошо“, заяви Стойчо Стоев.

На въпрос, очаквал ли е две победи от два мача, Стоев коментира: „Не съм си го поставял като задача, но се стремя във всеки мач отборът ми спрямо противника да излиза и да успява по някакъв начин да бъде качествен противник. В повечето случаи ние надделяваме. Важното е, че няма никакво притеснение преди мач. Има леко напрежение, което е нормално, но не и притеснение.“