Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е хвърлил яснота по отсъствието от първия отбор на капитана Николай Бодуров. Това е станало по време на срещата с феновете в събота преди мача с Витоша (Бистрица), пише „Тема Спорт“.

По думите му защитникът всеки ден пътувал до Благоевград, въпреки предоставения му от клуба апартамент в София. Освен това Бодуров съветвал упорито напусналия треньор Люпко Петрович кой, къде и как да играе в отбрана. Сърбинът се оплакал на ръководството.

Купуването на нов автобус за първия отбор не било приоритет пред ЦСКА, обяснил главният мениджър на „червените“. Една от причините за това било плащането на 8-те милиона лева за емблемата. На въпрос защо няма лекар на отбора, Стоилов отговорил, че няма нужда от такъв, тъй като има сключен договор със столична клиника.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Относно емблемата, Стойчо Стоилов разкрил, че клубът ще съди втородивизионния ЦСКА 1948 за ползването на сходна.

Главният мениджър уверил привържениците, че е гледал лично поне по три пъти всеки футболист, преди да бъде привлечен и призна, че е довел всички нови летни попълнения. Той посочил, че ЦСКА се опитва да пробие на английския пазар с цел да реализира изходящи трансфери. Липсата на трофеи пък обяснил с това, че титлата била капарирана.

За финал той призовал феновете да подкрепят отбора. Срещу Витоша съветът му беше послушан от рекордно малко публика, като около 500 зрители бяха на “Българска армия”.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020