Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов отказа коментар относно рокадите в "червения" клуб и днешната си среща с феновете. Запитан от репортерка на bTV за случващото се на "Армията", Стоилов отвърна с неуважителното: "Точно на тебе ли ще го кажа. Я си гледай си работата!"

Както е известно, след поражението с 1:2 от Берое привържениците на "армейците" поискаха оставката на Стоилов и тази на треньора Люпко Петрович. Сръбският специалист си я подаде, но главният мениджър остана на поста си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Вчера той е имал среща с представители на много фенски фракции. В медийното пространство се появиха информации, че на нея Стоилов е посочил Любослав Пенев като свой фаворит за треньорския пост в ЦСКА, който в момента временно заема Добромир Митов.

Вижте видео от случката с шефа на ЦСКА ТУК

В началото на седмицата фенклуб "Сектор Г" излезе с остра позиция. "Червените" фенове бяха категорични, че времето на Петрович и Стоилов е изтекло. Привържениците зададоха множество въпроси относно трансферната политика на клуба, организацията и липсата на успехи.

"Започваме със селекционната политика на клуба. Естествено дори Лъки (кучето-пазач на "Армията") знае кой определя нещата в този аспект: Стойчо Стоилов. Господин Стоилов доволен ли е от постигнатите резултати за последните четири години? Защо оставаме с натрапчивото чувство, че с всеки един от изминалите треньори е бил (е) в задкулисен конфликт, саботирайки работата му? Стойчо Атанасов извънбрачен син ли е на Стойчо Стоилов или просто има съвпадение в имената и клуба, за който работят (първият необяснимо все още как)? Ако господин Стоилов смята, че е такъв тесен специалист, дали не е редно да бъде назначен той за старши треньор на отбора? Има ли нещо вярно в нашите подозрения, че Тиаго Родригес и Рубен Пинто не "играят" в определени мачове (докато са на терена) и то не по треньорско нареждане - нещо, за което намекна самият Люпко Петрович в интервюто си след мача под "Аязмото"? Господин Стоилов, как все треньорите или играчите са виновни, а не потърсихте проблема един път в себе си?", написаха от фенклуб "Сектор Г".