Бившият главен акционер на „Левски“ Тодор Батков беше гост на представянето на книгата „Синята приказка“ на известния фен на „сините“ Петър Димитров. Адвокатът отговори на въпроси на медиите преди да поговори с играчите от „Дрийм тийма“ на Станимир Стоилов, както и със самия Мъри. Батков не пренебрегна и темата със ситуацията на ЦСКА.

„Искам дебело да подчертая, че никога не съм предавал „Левски“. Правил съм компромиси. Собствениците на клуба са ясни. На 23-и октомври ще има Общо събрание и тогава за пореден път ще ги видите. Това са хората, които присъстваха на пресконференцията през лятото. Не знам защо свързват Пеевски с „Левски“, но, кажете ми, в България, какво не свързват с „Левски“, заяви Батков.

„Радвам се да видя всички хора от онзи отбор тук. Разбира се, че ще поздравя всеки един от тях. Ще стисна ръката и на Георги Петков. Радвам се, че „Левски“ върви добре в момента. Отборът играе красиво. „Левски“ не е държавен отбор. Вие, които купихте акции, за да спасите „Левски“, държавата ли сте?“, коментира адвокатът.

„За ситуацията с ЦСКА говорих още през 2008 г. Тогава техните задължения бяха около 5 милиона. По това време Александър Томов казваше, че е по-добре да купува футболисти, отколкото да плаща данъците. Как може такова нещо? Тогава се е направили компромис и сега се стига до тази ситуация. Какво искат? Сега да се пременят с нови дрехи, а да са си същите - с титлите и останалите неща. Ако искат да се прекръстят на ЦСКА 2, ЦСКА 3 или ЦДНА“, допълни Тодор Батков.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016