Треньорът на "Левски" Елин Топузаков се ядоса на съдийската бригада начело с Никола Попов, която ръководи загубата на "сините" с 1:2 от Литекс. И при двата гола на гостите имаше сериозни съмнения за засади. Веднага след мача Топчо не си позволи да критикува реферите, но след като изгледа повторения на ситуациите изригна срещу Попов на пресконференцията.

"Гледах повторения на головете на Литекс и мога да кажа, че това беше един обир насред София. Това е недопустимо. Колкото и да се намираме в тежко положение, на незавидно място в класирането, днес не заслужавахме да загубим", заяви Топузаков.

"Не търся конспирации, но мисля че трябва да има една етика във футбола. Когато съдиите в тунела казват "нека по-добрият победи", това да става без неговата намеса. Днес съдийската намеса в наш ущърб бе на сериозно ниво. Да, не бяхме на най-високо ниво, но не заслужавахме да загубим", продължи младият специалист.

"От лятото насам претърпяхме големи провали и това не ни дава големи надежди отново да играем в Европа. "Левски" обаче е отбор с традиции. "Левски" доста години не е пропускал участие в евротурнирите. Въпрос на чест и традиция е да се класираме, защото името ни задължава. Дали ще е успешно или не, е друг въпрос. Имам желание да се развивам. За един треньор говорят резултатите. В този момент, в който поех отбора, без да се изтъквам, просто нямаше друг вариант. "Левски" не заслужава това нещо. Като отговорен и като човек, който обича "Левски", не мога да се предам и ще отстоявам докрай каузата за "Левски" без значение в какво състояние е отборът и как ще се представя до края на сезона. След това живот и здраве през лятото ще се знае какво ще се случи", добави Топчо.