Треньорът на Етър Росен Кирилов бе много доволен след равенството 2:2 срещу ЦСКА на „Българска Армия“ в първия кръг на efbet Лига. Той поздрави младият футболист на „армейците“ Митко Митков, който вкара изключително красив гол.

"Играчите направиха страхотен мач и показаха силен характер. Два пъти се връщахме в двубоя и накрая можехме да победим. Нелепо тръгна мачът за нас - ранен гол от дузпа за ЦСКА. Следвахме си стратегията, играхме футбол и мисля, че се хареса на хората. Много динамичен мач на добро ниво. Да вкараме два гола на “Армията” беше мечта. Успяхме да го направим. Стартирахме с точка, което е много добро начало", сподели Кирилов и поздрави 18-годишния Митко Митков за гола във вратата на Етър за 2:1.

"Гениално изпълнение на това младо момче, за което го поздравявам. Страхотен удар с левия крак. Миг на гениалност", каза наставникът на „виолетовите“ за младока.

"Моите цели са всеки идващ мач да се спечели. Много неща има да се подобряват. Изнасянето, прехода към атака… Второто полувреме направихме 2-3 атаки като по учебник. Беше удоволствие да ги гледам. Даниел Младенов е изключителен футболист, голмайстор. Той е един от лидерите на отбора. Всички момчета воюваха, искахме да спечелим мача. Срещу Левски ще играем за победа. Ще ги проучим добре. Разполагаме с много добри футболисти. С контузиите малко ни е по-къса скамейката, но се надявам скоро да се възстановят", допълни завърши специалистът.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери