Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров коментира загубата с 0:2 от непобедения в елита Лудогорец и изрази задоволство, че до 79-ата минута тимът му е успяха да удържи на атаките на домакините.

"Поздравявам Лудогорец за победата, но и ние се представихме на ниво. Да не забравяме, че Лудогорец е най-сериозният отбор в България. Ние вървим по правилния път, показахме характер и не се стреснахме от имената на съперника."

"Момчетата спазиха тактическите указания, изключително съм щастлив. Всяка седмица имаме дебютант в отбора, даваме постоянно път на млади футболисти, което е само за адмирации от нашето ръководство", заяви Енгибаров пред DIEMA SPORT и похвали вратаря Николай Георгиев.

"Неслучайно Георгиев спечели наградата Играч на мача, защото се представи на ниво. Ние даваме шанс на всеки и който се представи добре, получава шанс за титулярно място", сподели още наставникът и разкри тактическите си намерения за края на мача, когато отборът му тръгна по-смело напред.

"Дали ще загубиш с 0:1 или 0:2, е без значение. Потърсихме нашия шанс, но не се получи. И пак казвам, че съм доволен от характера на момчетата", заяви Енгибаров и накрая разкри, че се очакват още нови попълнения в тима още след няколко дни.

"Не е притеснително, че не взехме точка от първите три мача, защото тепърва ще набираме инерция и тепърва ще взимаме качествени играчи. Още другата седмица очаквам да имаме две нови попълнения, които да вдигнат класата ни", завърши треньорът на Витоша Бистрица.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020