Лидерът във Втора лига ЦСКА 1948 продължава да радва феновете си. От клуба обявиха, че правят нещо невиждано в България.

"Страхотните ни фенове заслужават най-доброто и ЦСКА 1948 се старае да го получат. Всеки армеец, който купи VIP билет или притежава абонаментна карта за VIP ложата, ще има уникалния шанс да се наслади на нещо невиждано в България. 

Стартът дава предстоящият мач ЦСКА 1948 - Поморие този понеделник от 20:00 ч. След края му всички гости на ложата са поканени на коктейл със звездите на непобедените "армейци". Треньорът Петко Петков и двама от футболистите ще се качат във VIP зоната, за да поздравят привържениците, да си поговорят, да обсъдят мача, сезона, всичко, което ги интересува около ЦСКА.

Припомняме, билетите за ложата на стадион "Васил Левски" струват 50 лева. Те дават отлични места, кетъринг преди и по време на срещата. И вече коктейлът с ЦСКА 1948. Абонаментни карти все още може да закупите в клубния офис, да поръчате на телефон 0878 59 46 08 или онлайн - https://bg.cska1948.bg/news/category-10/article-974.", гласи съобщението от клуба.