Все още изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров коментира случващото се в клуба в последните дни и седмици. Шефът вече сподели, че до ден-два ще започне прехвърляне на акции от Ивайло Манджуков към Гриша Ганчев.

На въпрос, добър вариант ли бе евентуална сделка с Локомотив (София), Тодоров отговори: "Поне за мен това не бе добро решение. Това определено раздели феновете, голяма част от тях не бяха съгласни. Единственото добор решение е оздравяването на това дружество. Дори вчера пуснах писмо, заявление до БФС, с което заявявам участието на ПФК ЦСКА във "В" група."

Припомняме, че Гриша Ганчев даде ексклузивно интервю за агенция БЛИЦ, с което обяви бъдещото си съдружие с Юлиян Инджов, като голямата новина бе, че същинският клуб се запазва. В изказването си бизнесменът намекна, че се търсят варианти и за участие на ЦСКА от "Б" група.

Александър Тодоров бе попитан дали все още има вариант Васил Божков да участва в настоящото дружество на ЦСКА. "Това безспорно е най-добрият вариант. Надявам се да преодолеят егото си. Въпросът е как ще си взаимодействат двама изявени бизнесмени."

Шефът в Борисовата градина нападна и политиците за отношението на държавата към спорта: "Виждам, че се изказват депутати относно спорт и футбол. Нека всеки един от тях, който излезе и се изказва на тема спорт, да каже какво са направили за този спорт в България. Не говоря само за ЦСКА и футбола, а въобще за спорта. Вече няколко години законът за спорта отлежава в Народното събрание и така и не се приема. Базите, които са държавна собственост, не могат да се намери начин, по който да се предоставят на клубовете и федерациите."