Вечният сблъсък между ЦСКА и Левски липсва в професионалния футбол, но не и при юношите. Утре вниманието приковава срещата между "червени" и "сини" от Елитната група до 19 години. ЦСКА е домакин на спора, който ще се състои на комплекс "Царско село" от 15:00 часа.

Във временното класиране "армейците" са пети с 36 точки, а Левски има 31 и заема седмата позиция. На върха с по 41 точки са Лудогорец и Славия.

За дербито утре са взети сериозни мерки, след като в предишния мач се стигна до грозни сцени. Фенове на Левски нападнаха родители на футболисти от ЦСКА, като при инцидента на "Герена" пострадаха талантите на "червените" Иван Ангушев и Кристиян Пешов. В главата на Ангушев беше счупена бирена бутилка. След това обаче Даниел Боримиров обвини футболиста на ЦСКА, казвайки, че той е виновен за това да се стигне до бой.

Феновете на "червените" отправиха закани към шефа на школата на Левски, който е посъветван утре да не присъства на дербито и да избегне срещата с тях. Боримиров обаче не се плашел и заявил, че ще гледа на живо мача.